Al meer dan 10 jaar uw pedicure in Ferwert

Uw voeten in vertrouwde handen

 

Klassieke Voetmassage     


Als pedicure probeer ik uiteraard u snel en grondig van uw pijnlijke voeten af te helpen en geef ik u zonodig deskundig advies. Elke behandeling sluit ik af met een korte massage van beide voeten met een verzorgende crème.


U kunt nu ook kiezen voor een uitgebreide Klassieke Voetmassage (*).


In een ontspannen entourage geef ik u deze klassieke voetmassage, waarbij ik gebruik maak van etherische oliën. Massage helpt tegen stress, het bevordert ontspanning van lichaam en geest en geeft nieuwe energie. Massage kan verlichting geven bij pijn, zorgt voor een sneller herstel van de spieren na een zware prestatie en kan ook preventief worden toegepast om pijn en vermoeidheid te voorkomen.


Maar het is vooral genieten!


De klassieke voetmassage duurt, aansluitend op een pedicurebehandeling, ongeveer 35 minuten. In overleg kan deze duur worden verlengd.


 

 

(*) Het woord 'massage' is via het Frans uit het Arabisch in onze taal opgenomen. Het Arabische woord 'mass' betekent (onderzoekend) aanraken. Veel namen voor de toegepaste technieken zijn aan het Frans ontleend: effleureren, pétrisseren, frictioneren, vibreren en tapoteren. Deze vijf handgrepen worden in de hele geschiedenis van de massage beschreven en toegepast. Vandaar de naam klassieke massage.

       

Maak een Gratis Website met JouwWeb